آرد ۳۰۰ گرم
بکینگ پودر ۲ ق چ
شکر ۲۲۰ گرم
نمک ۱/۸ ق چ
پودر کاکائو ۲۲.۵ گرم (سه ق غ)
کره همدمای محیط ۱۸۵ گرم (۳/۴ پ)
ماست یونانی ۳۱۰ میلی لیتر
تخم مرغ همدمای محیط ۳ عدد
عصاره وانیل یک ق چ
مغز فندق رست شده ۱۷۵ گرم (۳/۴۰ پ)
پودر قند برای روی کیک اختیاری
قالب میان تهی را با کره چرب کنید و آردپاشی کنید.
فر برقی را با دمای ۱۸۰ دس گرم کنید.
کره و شکر را با هم بزنید تا کرمی شود. وانیل و تخم مرغها را دونه دونه به مواد اضافه کنید و هم بزنید. ماست یونانی را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
آرد، نمک، بکینگ پودر پودر کاکائو را مخلوط و الک و در سه مرحله با مواد قبلی اضافه کنید و با لیسک فولد کنید.
فندق رست شده را کمی خرد کنید و با مواد فولد کنید.
مواد را داخل قالب بریزید تا حدود ۴۰- ۴۵ دقیقه بپزید. بعد از خنک شدن میتوانید کمی پودر قند بپاشید و یا مشابه عکی کمی نوتلا بریزید و با فندق گارنیش کنید.
نوش جان.