۲ عدد تخم مرغ
۱/۲ ق چ وانیل
۱/۳ لیوان شکر
۱/۲ پاکت خامه صبحانه
۱/۲ لیوان شیر
یک لیوان سر پر آرد
یک قاشق غ ب پ
همه مواد نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
ابتدا تخم مرغ ها را کمی بزنید. سپس با وانیل و شکر مخلوط کنید.
در این مرحله خامه و شیر و ارد و بکینگ پودر را اضافه کرده و آرام همب بزنید.
مواد شما آماده است، با ملاقه در ماهیتابه ریخته و میپزید.
دقت کنید ماهیتابه حتما داغ باشه، درشم بزارید، وقتی حباب زد برگردونید تا طرف دیگه اش سرخ بشه به همین راحتی.
نوش جان.