طرز تهیه کیک هویج و گردو کافه ای

36




مواد لازم:


آرد ۱ و ۳/۴ پیمانه معادل با ۲۵۰ گرم
شکر ۱ پیمانه معادل با ۲۳۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
هویج با رنده ریز ۲ پیمانه معادل با ۲۵۰ گرم
روغن مایع ۳/۴ پیمانه معادل با ۱۶۵ گرم
وانیل ۱/۸ قاشق چ
نمک ۱/۸ ق چ
بیکینگ پودر نصف ق چ
مغز گردو یک تا نصف پیمانه گردو


طرز تهیه:


تخم مرغ و شکر و وانیل را ۵ دقیقه هم میزنیم، روغن را اضافه کرده و مجدد ۳۰ ثانیه هم میزنیم.

ارد و بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و باهم ترکیب میکنیم و به مایه تخم مرغی اضافه میکنیم.

بیست ثانیه با دور کند همزن هم میزنیم تا ارد ترکیب شود.

مغز گردو و هویج را اضافه کرده و با لیسک ترکیب میکنیم.

نکته مهم:  اصلا مواد اولیه را کم و زیاد نکنید، مخصوصا میزان هویج.

وقتی مواد کاملا ترکیب شد در قالب چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ درجه، حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت گذاشته تا بپزد.

در صورت دلخواه می توانید کرم پنیری درست کرده و بعنوان کرمفیل و تزیین روی آن بمالید.

اگه فقط میخواهید سطح کیک تزیین شود ترکیب ۱۰۰ گرم خامه فرم گرفته و ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپنه یا پنیر لبنه انا کافیه.

اگر میخواهید لایه های کیک هم کرمفیل داشته باشد مواد کرمفیل را دو برابر کرده و لایه کیک را با کمی شیر و فرچه تر کرده و بعد کرمفیل را بریزید.

نوش جان.