برای مایه کیک:
آرد همهمنظوره: 400 گرم (حدود 3 پیمانه)
شیر: 350 میلیلیتر (1 و ½ پیمانه)
تخممرغ: 2 عدد
کره ذوبشده: 75 گرم (حدود ⅓ پیمانه)
وانیل: 1 ق چ
شکر قهوهای: 100 گرم (½ پیمانه)
بکینگپودر: 16 گرم (حدود 4 ق چ)
برای مغز دارچینی:
دارچین: 2 ق غ
کره ذوبشده: 100 گرم
شکر قهوهای: 100 گرم
آرد: 2 ق غ
برای فراستینگ کرمچیز:
پنیر خامهای: 100 گرم
پودر قند: 30 گرم
شیر: یک تا دو ق غ
ابتدا همه مواد کیک را به ترتیب تخم مرغ و شکر و کره ذوب شده و شیر و آرد و وانیل و بکینگ پودر را یک به یک داخل کاسه بریزید و هم بزنید تا کاملاً صاف و یکدست شود.
قالب را چرب کرده و مایه کیک را بریزید داخل آن.
مواد دارچینی را خوب مخلوط کنید و با چاقو یا قاشق روی مایه بکشید تا طرح چرخشی ایجاد شود.
در فر از پیش گرمشده با دمای 180 درجه حدود 35 تا 40 دقیقه قرار دهید تا بپزید.
وقتی خنک شد، با فراستینگ کرمچیز کاور کنید تا خوشعطر و لطیف شود.
این کیک وقتی کمی گرم سرو شود، عطر کره و دارچینش فضا را پر میکند. کنار یه فنجون قهوه میل بفرمایید و عصر ی روز عادی خود را به عصری روزی فوق العاده تبدیل کنید.
نوش جان.