ارد گندم یک و نیم لیوان
آرد برنج نصف لیوان
آرد نخود 4 ق غ
شکر 2 لیوان
روغن به مقدار لازم
کره در صورت دلخواه حدود 50 گرم
هل، گلاب، زعفران دم کرده به مقدار لازم
آب دو لیوان
ارد ها را در قابلمه کاملا خشک ریخته و با هم کمی تفت دهید.
سپس روغن و کره را به حدی اضافه کنید تا کمی آرد در روغن قوطه ور شود و با شعله ملابم مجددا تفت دهید تا کاراملی شود.
سعی کنید قابلمه نازک نباشد.
اگر حلوای روشن دوست دارید کمتر تفت دهید و اگر حلوای تیره، مواد را بیشتر تفت دهید.
ولی ملایم بودن بسیار مهم است.
همزمان آب و شکر را روی شعله گذاشته تا جوش اید، سپس گلاب و هل و زعفران دم کرده را اضافه کرده تا جوش اید.
شربت نباید زیاد جوش بخورد، چون عطزر هل و گلاب و زعفران کم می شود.
زیر شربت را خاموش کرده و بعد از اینکه تفت دادن آرد و روغن به حد مورد نظر رسید آرام آرام و با احتیاط شربت را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
تا آب آن کشیده شود و حلوا جمع شود.
سپس حالت قنداق پیچ کرده تا حلوا به روغن بیوفتد.
نوش جان.