برای کراست:
بیسکوییت پتی بور وانیلی ۲۰۰ گرم
کره آب شده ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل ۵۰ گرم
برای مواد پنیری:
پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
خامه صبحانه ۴۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۱۰ گرم
شیر ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل ۱۵۰ گرم
بیسکوییت ها رو پودر کنید با هر دستگاهی که دارین، کره رو اضافه و مخلوط کنید. پودر نارگیل رو هم اضافه و مخلوط کرده، کف قالب کمربندی ۲۰ سانت یه پلاستیک بندازین و با قاشق یا گوشت کوب یا ته لیوان خوب منسجم کنین بزارین یخچال به مدت یک ساعت.
پودر ژلاتین و به شیر اضافه کنین بزارین داخل مایکروویو یا بخار کتری تا بنماری شود.
پنیر خامه ای و شکر رو بزنید تا شکر حل شود. بعد خامه صبحانه رو اضافه و دوباره بزنید شیر و ژلاتین و اروم اروم اضافه و با همزن بزنید تا کاملا ترکیب شوند.
در آخر پودر نارگیل رو اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید و بریزین روی بیسکوییت و بزارین داخل یخچال به مدت 7تا 8 ساعت یا به شب تا صبح که مواد به خورد هم بروند.
بعد اینکه از یخچال آوردید، بیرون دوباره روش پودر نارگیل بپاشید.
برای اون ترافلهای روی چیز کیک، از شیر عسلی و پودر نارگیل چرب استفاده کنید. چشمی انقد بریزید تا بتوانید توی دست گردالی کنید.
نوش جان.