برای کیک:
تخم مرغ ۲ عدد
شكر نصف پیمانه (۱۲۰ گرم)
شیر نصف پیمانه (۱۲۰ گرم)
روغن نصف پیمانه (۱۰۰ گرم)
آرد ۲ پیمانه (۲۵۰ گرم)
بیکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل کمی
توت فرنگی به میزان لازم
برای کرم:
شیر ۲ پیمانه (۴۸۰ گرم)
شكر نصف پیمانه (۱۲۰ گرم)
نشاسته ذرت ۱ ق غ
آرد ۱ ق غ
زرده تخم مرغ یک عدد
وانیل کمی
ابتدا مواد کرم را با هم مخلوط کنید و روی شعله ملایم گاز گذاشته تا مواد کمی غلیظ شود.
پس از آماده شدن کنار میگذاریم تا خنک شود.
در این مرحله به سراغ درست کردن مایه کیک می رویم.
ابتدا تخم مرغها و شکر را با همزن خوب میزنیم تا کرم رنگ شود. سپس شیر و روغن را اضافه کرده و بعد آرد و بیکینگ پودر و وانیل را.
مایه این کیک کمی غلیظ است.
کف قالب کیک را چرب کرده و مایه کیک را داخل قالب مورد نظر ریخته و بعد کرم را داخل قیف ریخته و نوک آن را با چاقو برش زده و روی کیک پایپ کنید.
سپس توت فرنگی ها را روی کیک مطابق عکس بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بگذارید.
سایز قالب ۲۰ تا ۲۵ سانتی متر اگه کمربندی باشد بهتره.
وقتی کرم رو با قیف روی کیک پایپ میکنیم فقط روی سطح باقی میمونه.
میتونید مقدار کرم رو نصف درست کنید یا دو تا سه بار روی همدیگه پایپ کنید. چون مقدار کرم زیاده اگه دوست دارید طعم کرم بیشتر حس شود با قاشق کرم رو بریزید.
در نهایت می توانید روی کیک را با پودر قند تزیین کنید.
نوش جان.