برای کیک:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۲۰۰ گرم (۱۰۰ گرم برای سفیده ۱۰۰ گرم برای زرده)
وانیل نوک ق چ
زعفرون دم کرده ۱ تا ۲ ق غ
شیر ۲۵۰ گرم
ارد ۲۴۰ گرم
بیکینگ پودر یک ق چ
شیر و زعفرون رو بزارین روی کتری تا کمی گرم بشه از حالت سرد بودن خارج بشه اصلا داغ نشه
مواد لازم سس سه شیر:
شیر یک پیمانه (۲۰۰ گرم)
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شیر عسلی ۱/۲ پیمانه
سفیده ها رو بزنین تا کف کنه بعد به ارومی شکر و اضافه کنین و سفیده رو بزارین داخل یخچال.
زرده ها رو به همراه باقی مانده شکر و وانیل انقد بزنین تا کرمی رنگ بشه بعد مخلوط شیر و زعفرون رو اضافه کنین. دور گیری هم حتما انجام بدین.
بعد آرد و بیکینگ پودر رو با همزن برقی بزنین، در آخر سفیده رو توی سه مرحله اضافه کنین و به ارومی فولد کنین تا پف سفیده نخوابه.
داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزه حتما چک کنین چون دمای فرها با هم متفاوته.
نکته: برای کیکهای زرده سفیده جدا، نزارین تخم مرغ به دمای محیط برسه به محض اینکه از یخچال درش آوردین انجام بدین.
نکته: برای مواد سس بزارین روی حرارت تا مواد یک دست بشه اصلا نجوشه کیک کاملا سرد بشه و مایه سس هم به دمای محیط برسه گرم نباشه بشه بعد بریزین روی کیک.
نوش جان.