برای کرامبل:
ارد سفید نول :90 گرم
شکر قهوه ای: 40 گرم
کره سرد یخچالی:40 گرم
گردو خورد شده:40 گرم
برای فیلینگ پنیری:
پنیرخامه ای هم دمای محیط: 225 گرم
پودر شکر: 50 گرم
عصاره وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
.
برای مافین:
شکر قهوه ای:150 گرم
روغن مایع :80 گرم
تخم مرغ هم دمای محیط: 2عدد
عصاره وانیل: 1/2قاشق چایخوری
ارد سفید نول: 260 گرم
بکینگ پودر:1قاشق چایخوری
جوش شیرین:1/2قاشق چایخوری
زنجبیل:1/2قاشق چایخوری
جوز هندی:1/2قاشق چایخوری
هویج رنده شده: 250 گرم
قالب مافین رو کاغذ مخصوص بندازین و فر رو با دمای 190 درجه روشن کنین.
برای کرامبل تمام مواد رو با هم داخل یه کاسه مخلوط کنین و با نوک انگشتاتون مخلوط کنین تا حالت خورده نان با تیکه های درشت و کرامبل بگیره و بزارین کنار.
برای فیلینگ پنیری،پنیر خامه ای رو با همزن دستی بزنین تا بافتش یکدست و کرمی بشه و بعد باس پودر شکر و وانیل رو اضافه کنین و هم بزنین و وقتی یکدست و کرمی شد داحل قیف پلاستیکی بریزین و بزارین کنار.
برای مافین هویج، مواد خشک شامل ارد و جوش شیرین و بکینگ پودر و نمک و ادویه ها رو با ویسک باهم مخلوط کنین و وقتی کاملا یکدست شد بزارین کنار.
داخل ظرف جدا تخم مرغ ها رو به همراه شکر قهوه ای و روغن مایع و عصاره وانیل بزنین تا کاملا باهم مخلوط و یکدست بشن.
مواد خشک رو به تر اضافه کنین و با لیسک کاملا باهم مخلوط کنین. در نهایت هویج رنده شده رو به مواد اضافه کنین و هم بزنین.
حالا 3/4 از کاغذهای مافین رو با مواد کیکی پر کنین و وسط مواد، مقدار متناسبی از فیلینگ پنیری رو به وسیله قیف پایپ کنین و همینطور که دارین پایپ میکنین قیف رو به سمت بالا و بیرون از مواد مافین به بیرون بکشین و بعد روی مافین رو با کرامبلی که از قبل اماده کردین پر کنین و در نهایت قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه بزارین و به مدت 24 تا 26 دقیقه اجازه بدین مافین ها بپزن و بعد از پخت 5 تا 10 دقیقه صبر کنین تا از داغی بفیتن و اماده سرو بشن.
این مافین ها تا 3_4 روز داخل یخچال و داخل ظرف در بسته تازه میمونن.
با این مقدار مواد 10 تا 11 عدد مافین متوسط می توانید درست کنید.
نوش جان.