برای کیک:
تخم مرغ ۴ تا
شکر ۱ پیمانه (۱۸۰ تا ۲۰۰ گرم)
وانیل ۱ ق چ
روغن مایع ۳/۴ پیمانه (۱۴۴) گرم)
شیر ۳/۴ پیمانه ۱۸۲ گرم
آب لیمو ترش ۱/۴ پیمانه
آرد ۲ ، و ۱/۴ پیمانه (۲۷۰) گرم)
بیکینگ پودر ۲ قرچ
نمک یه پینچ
برای سس پنیری:
پنیر خامه ای 3 تا 4 ق غ
پودر قند یک ق غ
شیر مقداری
شکر را با تخم مرغ و وانیل با دور تند همزن ، هم بزنید تا سفید، سبک و کشدار شود.
حالا به آن روغن و شیر را اضافه کنید و هم بزنید. اب لیمو ترش را هم بریزید داخل مواد قبلی و یه کم هم بزنید.
آرد، بیکینگ پودر و نمک را در یک ظرف با هم مخلوط کرده و با الک در دو مرحله با مواد بالا و البته با همزن دستی با هم مخلوط کنید.
اگه زست لیمو (رنده پوست لیمو) دوست دارید یک ق چ زست هم بریزید.
در قالب مناسب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید و ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان دهید تا بپزد.
حتما با خلال چک کن که مغز پخت شده باشد.
بعد از اینکه کیک را از فر خارج کردید و سرد شد آماده است که نوش جان کنید ولی اگر خواستید مجلسی ترش کنید سس پنیری را هم درست کنید.
۳ تا ۴ ق غ پنیر خامه ای را با یک ق غ پودر قند ( البته بسته به ذائقتون میتوانید میزانش را کم و زیاد کنید) مخلوط کرده و کم کم بهش شیر اضافه کنید تا غلظت مورد نظرت را پیدا کند. بعد هم بریزید روی کیک سرد و با میوه دلخواه تزیین کنید.
نوش جان.