حلوای عربی

00:09 1401/12/28
179


مواد لازم:

آرد قنادی ۴ پیمانه
شیر خشک ۲ پیمانه
کره ۵۰ گرم
کره محلی ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم شهد حلوا
شکر ۴ پیمانه
پودر هل ۲ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۵ قاشق چایخوری
گلاب ۳ قاشق چایخوری
آب ۲ پیمانه


طرز تهیه:

ابتدا یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس آب را به همراه شکر به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه مخلوط می کنیم و زعفران را به همراه گلاب به قابلمه اضافه می کنیم. حالا وقتی شکر حل شد، پودر هل را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. در ادامه وقتی شهد ریز جوش زد، حرارت را خاموش می کنیم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود. حالا آرد را با شیر خشک مخلوط می کنیم. در این مرحله مخلوط آرد و شیر خشک را ۳ مرتبه الک می کنیم. حالا یک قابلمه جداگانه روی حرارت قرار می دهیم، سپس مخلوط آرد قنادی و شیر خشک را به آن اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا آرد نسوزد.

به هم زدن آرد ادامه می دهیم تا خامی آرد گرفته شود و تغییر رنگ دهد. در ادامه وقتی رنگ آرد تغییر کرد، برای اینکه آرد گلوله گلوله نشود قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و مجددا الک می کنیم، سپس درون قابلمه می ریزیم. در این مرحله مجددا قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و کره را به همراه روغن محلی به آرد اضافه می کنیم، سپس به صورت مداوم مخلوط می کنیم تا خمیری یکدست درست شود. در ادامه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. حالا شهد خنک شده را به آرامی به حلوا اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا حلوا جمع شود. در ادامه این حلوای خوشمزه را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با خلال پسته تزئین کرده و سرو می کنیم.

نوش جان