تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ و ۱/۴ پیمانه (۲۵۰) گرم
وانیل ۱ ق چ
روغن یک پیمانه (۲۵۰ میلی لیتر)
آب پرتقال تازه یک پیمانه (۲۵۰ میلی لیتر)
آرد سفید ۳ پیمانه (۳۶۰ گرم)
بیکینگ پودر ۲ ق چ
نمک یک پینچ
مربای زردآلو مقداری برای تزئین
پودر نارگیل مقداری برای تزئین
دوست داشتی میتوانید به کمم زست پرتقال بریزید برای تزیین کنید.
فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
تخم مرغها ، شکر ، وانیل را با همزن برقی بزنید تا کرمی و حجیم شود.
یادت نره دور و کف ظرف را با لیسک تمیز کنی که شکری باقی نماند.
روغن و آب پرتقال را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
نمک را هم بریزید و آرد و بیکینگ پودر که مخلوط کردید با کمک الک و به تدریج به مواد اضافه کنید. با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود.
سایز قالب ۲۰ در ۳۰
مایه کیک را داخل قالب که کاغذ انداختی یا با کره و ارد آمادش کردید بریزید.
قالب را در فر قرار دهید.
و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید، تا روی آن طلایی شود.
بعد از اینکه از داغی افتاد از قالب خارج کنید و رو توری بذارید، خنک که شد به کمک به سینی برش گردونید و روی کیک را با مربای زردآلو بپوشون پودر نارگیل چرب بریزید.
نوش جان.