پودر کاکائو ۱۲ گرم
روغن ۵۰ گرم
آب داغ ۵۵ گرم
آرد ۵۸ گرم
زرده تخم مرغ ۵ عدد
سفیده تخم مرغ ۵ عدد
اب لیمو ترش چند قطره
وانیل ۱ ق چ
شکر ۶۰ گرم
خامه قنادی ۲۵۰ گرم
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو را با روغن و آب داغ مخلوط کنید و با هم زن دستی هم بزنید.
ارد را هم اضافه و مخلوطش کنید. زرده ها را هم که ریختی هم بزنید، تا یه دست بشه. بذارید کنار. حالا یه چند قطره لیمو ترش و وانیل به سفیده اضافه کنید، یه کم هم بزنید تا کف کند. کم کم شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا فرم بگیره.
به فرم گیری سفیده دقت کنید. کامل سفید شده و از ظرف نریزد ولی در عین حال لطیف.
یه مقداری از آن را با زرده با هم زن دستی مخلوط کنید، حالا مواد را برگردانید تو ظرف سفیده و هم بزنید تا مواد یکدست شود. به فرم همزدن و نتیجه نهایی دقت کنید، مواد باید یکدست باشد و از لیسک به شکل یک دست بریزد.
بریزید تو قالب ۲۸ در ۲۸ یا ۳۰ در ۳۰
با دمای ۱۵۰ درجه به مدت سی تا سی پنج دقیقه بپزد. از فر که خارج کردید اجازه دهید خنک شود.
کناره های ظرف را با یک شی تیز آزاد کنید. بر گردانید روی کاغذ روغنی.
روی کاغذ روغنی یا پودر قند یا ارد الک کنید که نچسبد. به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
۲۵۰ گرم خامه قنادی را فرم دهید و بهش ۲۰۰ گرم پنیر خامه اضافه کنید و هم بزنید. حالا روی لایه ی کیکها خامه را با قیف بریزید و با پالت یک دستش کنید.
لایه ی دیگه ی کیک را روش بذارید.
توجه کنید که لایه ی رویی کیکها قسمت داخلی قرار بگیرد که بافت کیک بهتر مشخص شود و جذابیت کار بیشتر باشد.
به سه قسمت و هر قسمت را به دو قسمت تقسیم کنید و مجدد یه برش از گوشه به گوشه ی دیگه ی تیکه ها ببرید که مثلثی شود.
هر بار هم چاقو را تمیز کنید که برشها تمیزتر باشد.
بذار یه کم تو یخچال خنک شود و بعد در ظرف مورد نظر سرو کنید.
نوش جان.