۱- برای درست کردن این غذا مثل تمام انواع پاستا ها اب را جوش بیارید و بهش کمی نمک بزنید.
۲- و اسپا گتی را بجوشونید.
۳- حالا آبکش کنید و بگذارید ابش برود.
۴- می توانید برای رژیمی تر شدن غذا قارچ ها و بروکلی ها را کبابی کنید.
۵- گوشت و پیاز رنده شده را تقت بدید و بعد بهش فلفل دلمه و ادویه ها و رب بزنید و نصف لیوان اب بگذارید تا طعم گیری صورت بگیره. (بروکلی ها و قارچ هاتون رو اضافه نکنید)
۶- وقتی کاملا اب سس کشیده شد وقت اضافه کردن اسپاگتی ها به تابه است.همانطور که زیر تابه روشنه یه چند دقیقه ای هم مواد را زیر و رو کنید و بعد توی ظرف سرو بکشید و روش رو با کلم بروکلی و قارچ تزیین کنید
🔴سایر نکات🔴 🚦
در اصل هیچ کجای دنیا پاستا ها رو دم نمیگذارند
مهمترین دلیلش مخصوصا وقتی می خواهیم یک غذای رژیمی داشته باشیم این است که عمل دم گذاشتن انواع پاستا میزان قند آن و میزان چاق کنندگی ان را دو برابر می کند
یعنی دو بشقاب ماکارونی دم نگذاشته شده برابره با یک بشقاب پاستای دم گذاشته شده