برای مواد میانی دلمه پیاز رو یکم تفت بدین و گوشت رو اضافه کنید تا اب گوشت گرفته بشه.سبزی رو اضافه کنید و تفت بدین سپس برنج و لپه رو ب مواد اضافه کنید. نمک. فلفل. زردچوبه. زعفران رو اضافه کنید و خوب تفت بدین برگها رو شسته اب رو بزارید روی حرارت جوش ک اومد برگا رو تو اب جوش بریزید بعد از یک دقیقه شعله رو خاموش کنید و برگها رو تو صافی بریزید تا آبش بره.
مواد رو داخل برگها بپیچین و به پشت در قابلمه بچینید. دلمه هارو کیپ هم بچینین مواد چاشنی رو با هم مخلوط کنید و روش بریزین. حواستون باشه که چاشنی خیلی کم هست، در حدی که انتهای قابلمه رو پر کنه و در واقع دلمه ها باید با بخار چاشنی پخته بشن. در قابلمه رو بگذارید و نیم تا یک ساعتی روی حرارت ملایم باشه تا بپزه. ( چاشنی باید فقط انتهای قابلمه تون رو پر کنه تا با بخار پخته بشه)