خانه آشپزی
1420 444 901 0
info@cookhouse.ir
Menu
خانه
درباره
خدمات
آخرین منو ها
مقالات
تماس
تغییر فواید موز با تغییر رنگ
1145
موز یکی از پر مصرف ترین میوه ها در جهان است، به ویژه با توجه به فوایدی که برای سلامت بدن دارد و طبق مراحل رشد و رسیده شدن تغییر می کند و این تغییرات مراحل در رنگ پوست خارجی اش نمایان می شود.
طبق گزارش سایت For Living Strong که به مسائل مربوط به بهداشت وسلامت می پردازد، موز از میوه هایی است که پر از پتاسیم و منیزیم و ویتامین های A، B و C است.
موز سبز
موز سبز حاوی شکر به مقدار بسیار ناچیز است که در کاهش وزن می تواند مفید باشد و علاوه بر این دارای مواد ضد اکسید شدن و پر از باکتری پروبیوتیک است که برای دستگاه هاضمه و روده ها بسیار مفید است. همچنین موز سبز در جذب مواد غذایی به شکل بهتر کمک میکند.
موز زرد
موز زرد حاوی شکر به میزان بالا است لذا برای کسانی که بیماریهای قند دارند مناسب نیست اما در عین حال برای بقیه مردم یک وعده غذایی سبک و غنی است.
موز با نقطه های قهوه ای
موزی که روی آن نقطه های قهوه ای وجود دارد و نشانه رسیده بودن آن است حاوی میزان بالایی از ماده TNF است که علیه سرطان عمل می کند و مانع از رشد و گسترش سلول های سرطانی می شود.
موز «سیاه شده»
همچنین موز «سیاه شده» که بسیار رسیده باشد در مقابله با سلولهای غده های سرطانی و متوقف ساختن رشد و گسترششان مفید است.
منبع: روزنامه آرمان
سایر مطالب
تغذیه و سلامت
گاردین: نوشیدن قهوه در صبحها میتواند خطر مرگ را کاهش دهد
310
آیا تفلون برای آشپزی روزمره بی خطر و سالم است؟
468
بادمجان را هرگز سرخ نکنید
1872
کاکائو بخورید تا سالم بمانید!
2578
۶ ماده غذایی مضر برای کلسترول خون بالا
2466
اگر این مطالب را می دانستید، نوشابه نمی خوردید
2117
مصرف کافئین؛ بایدها و نبایدها
1915
مارگاریتای کاهو
2141
خواص و موارد مصرف سبزی شوید
2055
٨ ماده غذایی نشاط آور
1781
+