خانه آشپزی
1420 444 901 0
info@cookhouse.ir
Menu
خانه
درباره
خدمات
آخرین منو ها
مقالات
تماس
خواص درمانی آب جوشیده ولرم و مضرات چای
1134
یک محقق طب اسلامی خواص درمانی آب جوشیده ولرم را تشریح کرد و گفت: مردم در قدیم آب جوش میخوردند ولی الان چای میخورند که بسیار مضر است.
آیت الله تبریزیان درباره آب فاتر اظهار داشت: آب فاتر, آب جوشیدهای است که ولرم شده باشد.
به گفته وی فتور از حدت به سردی میآید نه از سردی به حدت یعنی آب باید به جوش برسد و سپس سرد شود نه اینکه فقط گرم شود. دقت شود که آب نباید زیاد بجوشد بلکه بهمحض بهجوش آمدن و رسیدن به نقطه جوش باید از روی شعله برداشته شود وگرنه آب خاصیت خود را از دست میدهد.
این محقق طب اسلامی افزود: میتوان به آب فاتر مقداری قند طبیعی نیشکر یا عسل اضافه کرد؛ شکر سرخ برای هر چیزی نفع دارد و ضرری ندارد و آب جوش هم همینطور است, لذا آب جوش و شکر طبیعی بسیار به بدن سود میرساند.
خواص درمانی آب فاتر
تبریزیان ادامه داد: طبق روایت امام صادق علیه السلام در صورتیکه ناشتا یا موقع افطار آب فاتر استفاده شود, معده و کبد را پاک میکند. بدن و دهان را خوشبو کرده و دندانها را محکم میکند.
وی اضافه کرد: آب فاتر چشم را قوی و بینایی را جلا میدهد, مصرف فاتر هیجان رگها را فرو مینشاند, مره (صفرا و سودا) و بلغم را درمان میکند (سه مزاج را تعدیل میکند که بهترین درمان است), گرمی معده را فرو مینشاند و درمان کننده میگرن نیز هست.
این محقق طب اسلامی خاطرنشان کرد: مردم در قدیم آب جوش میخوردند ولی الان چای میخورند که بسیار مضر است.
منبع: تسنیم
تگ ها: چای-آب جوش-مضرات چای-آب فاتر
سایر مطالب
تغذیه و سلامت
گاردین: نوشیدن قهوه در صبحها میتواند خطر مرگ را کاهش دهد
310
آیا تفلون برای آشپزی روزمره بی خطر و سالم است؟
469
بادمجان را هرگز سرخ نکنید
1872
کاکائو بخورید تا سالم بمانید!
2578
۶ ماده غذایی مضر برای کلسترول خون بالا
2466
اگر این مطالب را می دانستید، نوشابه نمی خوردید
2117
مصرف کافئین؛ بایدها و نبایدها
1915
مارگاریتای کاهو
2142
خواص و موارد مصرف سبزی شوید
2055
٨ ماده غذایی نشاط آور
1781
+