خانه آشپزی
1420 444 901 0
info@cookhouse.ir
Menu
خانه
درباره
خدمات
آخرین منو ها
مقالات
تماس
مصرف هویج باعث کاهش کلسترول بد می شود
747
همانطور که میدانیم مزایای هویج بیشمار است از جمله برای دستگاه گوارش و سلامت پوست مفید است،
همچنین ضد کلسترول بد است.سبزیجات غنی از پتاسیم، آهن، فیبر (حدود ۶/۲ گرم/۱۰۰ گرم) و کالری (۳۶ کیلوکالری/۱۰۰ گرم) است. همچنین میتوان به محتویات بتاکورتن (۱۰ میلی گرم/۱۰۰گرم) اشاره کرد؛
در صورتی که خام خورده شود باعث فعال شدن روده میشود و پخته آن اسهال و استفراغ را کُند میکند.هویج برای بینایی مفید است، بتاکاروتن آن باعث تولید ملانین میشود و خوردن یک یا دو هویج در روز باعث کاهش کلسترول بد میشود.
هویج باید رنگ روشن داشته باشد و سفت باشد، سعی کنید بیش از یک هفته هویج را در یخچال نگه ندارید؛ در موقع پخت هویج برای اینکه طعم خوبی داشته باشد بهتر است کمی جعفری تازه، دانه زیره سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز شیرین و یک قاشق مرباخوری دارچین یا کاری به آن اضافه کنید؛
در صورتی که غذاهای شیرین دوست دارید می توانید هویج را با کمی آبلیمو، شکر و آب بپزید.
منبع: روزنامه آرمان
سایر مطالب
تغذیه و سلامت
گاردین: نوشیدن قهوه در صبحها میتواند خطر مرگ را کاهش دهد
309
آیا تفلون برای آشپزی روزمره بی خطر و سالم است؟
468
بادمجان را هرگز سرخ نکنید
1871
کاکائو بخورید تا سالم بمانید!
2578
۶ ماده غذایی مضر برای کلسترول خون بالا
2465
اگر این مطالب را می دانستید، نوشابه نمی خوردید
2117
مصرف کافئین؛ بایدها و نبایدها
1915
مارگاریتای کاهو
2140
خواص و موارد مصرف سبزی شوید
2055
٨ ماده غذایی نشاط آور
1781
+