خانه آشپزی
1420 444 901 0
info@cookhouse.ir
Menu
خانه
درباره
خدمات
آخرین منو ها
مقالات
تماس
آموزش تصویری میوه آرایی
1413
با آموزش مدل میوه آرایی در خدمت شما کدبانوهای عزیز هستیم
4 لایه اسفنج که به شکل دایره بریده شده و 4 لایه که نیم دایره هست زمینه و پایه ی اصلی این میوه آرائی است .
2 تا آناناس را از طول می بریم و چهار تکه را مثل شکل با سیخ کباب چوبی اطراف اسفنج نصب می کنیم .
دو عدد طالبی را با برش زیگزاگ (هفت – هشتی) دو قسمت کرده و روی زمینه کار با سیخ چوبی نصب کنید .
فاصله بین کاسه های طالبی را با برگ و شاخه پر کنید. داخل طالبی ها را با میوه های مختلف پر کنید . می توانید با قاشق مخصوص ، آناناس و طالبی ها را اسکوپ بزنید . و داخل طالبی ها بریزید. میوه هایتان را اطراف طالبی ها و کف ظرف بچینید.
منبع: taknaz
سایر مطالب
سفره آرایی
ایده یلدایی آسون
1005
املت فنجانی کودک
1298
ژله سبزه عید
1404
ایده های ولنتاین
2615
ساندویچ رنگی
1787
حبابهای خوراکی
1576
جاشمعی با انار
1654
تزیینات سالاد شیرازی سری جدید
2966
ایده ای برای رنگ کردن تخم مرغ های شب عید
2071
تخم مرغ رنگی
2671
+