شکلات حبه ای مخصوص عید

221


بازسازی ظروف تفلون

مواد لازم:

بیسکوئیت پودر شده ۱ پیمانه
شیرخشک قنادی شیرین ۱ پیمانه
شکلات تخته‌ای خرد شده ۱ پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و شیر خشک را در آن بریزید و تفت دهید تا قهوه‌ای رنگ شود، باید با قاشق مدام و سریع هم بزنید چون اگر غافل شوید سریع می‌سوزد، بعد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. دقت کنید که شیرخشک را حتما در تابه ای ضخیم و روی حرارت خیلی کم تفت دهید و مدام هم بزنید تا بهم نچسبند و نسوزد، ولی اگر به هم چسبیدند با گوشتکوب یا غذاساز دوباره بیسکوئیت‌ها را پودر کنید.

سپس بیسکوئیت‌های ساده یا شکلاتی را که بهتر است از بیسکوئیت‌های با طعم کاکائو یا قهوه استفاده کنید، در مخلوط کن یا میکسر بریزید و پودر کنید تا یکدست شوند، اگر میکسر یا مخلوط کن در دسترس نبود با گوشتکوب دستی آن‌ها را پودر کنید. سپس مقداری شکلات تخته‌ای را خرد کنید و در ظرفی بریزید و سپس به روش بن‌ماری روی بخار کتری نگه دارید و هم بزنید تا ذوب شود بعد مقداری روغن مایع هم به شکلات ذوب شده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا شکلات رقیق‌‌تر و روان‌تر شود. سپس در یک ظرف بزرگ شیرخشک تفت داده شده و بیسکوئیت پودر شده را بریزید و هم بزنید و با هم مخلوط کنید، سپس شکلات ذوب شده را هم به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط مواد مانند خمیر شود و بافت آن صاف و یکدست شود. بعد در یک قالب سیلیکونی که اندازه و فرم حفره‌های آن به سلیقه و دلخواه خودتان بستگی دارد ولی بهتر است کوچک و به اندازه یک حبه قند باشد، مقداری پودر بیسکوئیت بپاشید و از مواد شکلات داخل آن‌ها بریزید تا حفره‌ها کاملا پر شوند.

سپس قالب را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا شکلات‌ها خودشان را بگیرند و سفت و منسجم شوند و بعد از این مدت از یخچال بیرون آورده و شکلات‌های حبه‌ای را به آرامی که نشکنند از قالب خارج کنید و در یک ظرف قرار دهید. اگر می‌خواهید شکلات‌های حبه‌ای را برای مدت طولانی نگهداری کنید، آن‌ها را در یک ظرف شیشه‌ای در بسته گذاشته و در یخچال قرار دهید، این شکلات‌ها ماندگاری بالایی دارند و به راحتی می‌توانید چند روز قبل از استفاده از آن‌ها آماده و درست کنید.

نوش جان