مربا هویج مخصوص

00:14 1401/11/18
135


مواد لازم:

هویج ۳ کیلو

سیب ۱ کیلو

به ۱ کیلو

شکر ۵ کیلو

پودر هل مقداری

پرتقال ۱ عدد


طرز تهیه:

برای خوشرنگ تر شدن مربا هویج و سیب را پوست گرفته، با دستگاه و یا با دست همراه با به رنده کنید. همه مواد را در قابلمه مورد نظر ریخته و روی آن را با شکر می پوشانیم. چند ساعتی در جای خنک بگذارید تا مربا کمی آب بیندازد تا نیازی به اضافه کردن آب نداشته باشد.

سپس قابلمه را روی شعله ملایم گذاشته تا بپزد، چون به داخل این مربا وجود دارد درب قابلمه را بگذارید تا به کمی رنگ بیندازد. اجازه دهید حداقل سه ساعت با شعله ملایم و با قابلمه در بسته مربا بپزد. در انتها کمی پودر هل اضافه کرده و پوست یک پرتقال را آن رنده و آب ان پرتقال را گرفته و در مربا ریخته و خوب بزنید تا مزه ها به خرد هم بروند. سپس شعله را خاموش کرده و بعد از خنک شدن در شیشه های مربای مورد نظر ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.

در صورت دلخواه می توانید کمی زعفران هم به آن اضافه کنید.

دقت کنید در صورتی که درب قابلمه را بگذارید و با شعله ملایم طبخ کنید مربایی بسیار خوشرنگ خواهید داشت و نیازی به رنگ دهی با زعفران ندارد.

نوش جان