کتلت سیب زمینی و اسفناج

19:30 1401/11/15
149

کتلت سیب زمینی و اسفناج یک غذای ساده و البته کامله. مواد اصلی این کتلت خوشمزه را سیب زمینی، اسفناج و تخم مرغ تشکیل می‌دهد. به این خاطر می‌گیم این کتلت یک غذای کامل است چون همه مواد مغذی لازم مثل کربوهیدرات، پروتئین و فیبر را دارد. یعنی می‌توانید بعد از خوردن این غذا تا مدت طولانی سیر بمانید. علاوه بر این با این غذا قند خون‌تان یکدفعه بالا نمی‌رود و متعادل باقی می‎ماند. تا یادمون نرفته بگیم که اسفناج مقدار زیادی آهن دارد. تخم مرغ هم که معرف حضورتون هست، مواد مغذی زیادی از جمله زینک دارد. وجود این دوتا ماده غذایی، آهن و زینک برای سلامت بدن ضروریه. این کتلت مغذی را می‌توانید به عنوان صبحانه، ناهار یا شام میل کنید و از طعم خوبش لذت ببرید. کتلت هم می‌تواند جزء غذاهای کم کالری باشد.


مواد لازم:

سیب زمینی: دو عدد متوسط

پودر سوخاری: یک چهارم فنجان

پودر سیر: دو قاشق چای‌خوری

فلفل و نمک طعم‌دار یک قاشق چای‌خوری

تخم مرغ: ۲ عدد بزرگ

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

اسفناج خرد شده: 285 گرم

نمک: به میزان لازم


طرز تهیه:

سیب زمینی‌ها را در یک قابلمه متوسط بریزید و روی آنها را با آب سرد نمک‌دار بپوشانید. آب را جوش بیاورید و شعله را تا درجه متوسط کم کنید. سپس اجازه دهید سیب زمینی‌ها تا زمانی که نرم شوند، بجوشند (حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه). سیبب زمینی‌ها را خوب خشک کنید و بعد دوباره به قابلمه برگردانید. روی حرارت متوسط به مدت ۱ تا ۲ دقیقه قرارشون بدید تا خوب خشک شوند. سیب زمینی‌ها را با گوشت‌کوب یا رنده تبدیل به پوره سیب زمینی کنید. در یک کاسه متوسط پودر سوخاری، پودر سیر، نمک و نمک طعم‌دار را با هم ترکیب کنید. تخم مرغ‌ها و یک قاشق غذاخوری روغن را هم اضافه کنید و هم بزنید. ترکیب تخم مرغ و اسفناج‌ را به سیب زمینی اضافه کنید. بعد آنقدر هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. دو قاشق غذا روغن را در ماهیتابه‌ ای بزرگ روی شعله متوسط گرم کنید تا گرم شود. از مواد اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و در دست حالت بیضی کرده و در ماهیتابه قرار دهید. بگذارید هر سمت کتلت‌ها ۲ تا ۳ دقیقه با شعله ملایم بپزد تا زمانی که به رنگ قهوه‌ای طلایی در بیایند و خوب مغز پخت شود. کتلت‌ها را بعد از پخت روی یک دستمال کاغذی قرار بدهید و تا گرم هستند سرو کنید.

نوش جان