سالاد سزار رستورانی

01:12 1401/11/7
166


مواد لازم:

کاهو 1 بوته

فیله یا سینه مرغ 4 عدد

نان تست 2 عدد

گوجه گیلاسی به میزان دلخواه

روغن زیتون و سیر به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم


مواد لازم سس مخصوص:

سس مایونز 3 قاق غذاخوری

سس خردل 1 قاشق غذا خوری

آب لیمو ترش یک عدد

روغن زیتون 3 قاشق چای خوری

 سیر 2 حبه

سرکه بالزامیک یا آب سیر ترشی 3 قاشق غذا خوری یا بستگی به ذایقه خود می توان کمتر یا بیشتر کرد

پنیر پارمیزان 6 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه:

برای تهیه سس سالاد سزار ابتدا باید سیر را به صورت ریز ریز رنده کنید و در کاسه ای که می خواهید سس را در آن تهیه کنید بریزید. به سیر رنده شده سس مایونز را اضافه کرده و خوب هم بزنید  تا سس مایونز رقیق شود. سس خردل را نیز به سس مایونز اضافه کرده وخیلی خوب هم بزنید. ادویه ها را به همراه آب لیمو ترش نیز به سس اضافه کنید. توجه داشته باشید که می توانید در این مرحله از میزان کمتری آب لیمو ترش استفاده کنید این کار کاملا ذائقه ای می باشد. سرکه بالزامیک یا آب ترشی سیر سرکه را نیز به سس اضافه کنید. شما در این مرحله می توانید به میزان دلخواهتان سرکه بالزامیک اضافه کنید. زیرا برخی افراد طعم سرکه بالزامیک را نمی پسندند و ترجیح می دهند میزان کمتری سرکه استفاده شود و برخی افراد میزان بیشتری سرکه دوست دارند. حال نصف میزان پنیر پارمزان را نیز به سس اضافه کنید ، میزان پنیر نیز سلیقه ای می باشد.

 

برای تهیه سالاد سزار ابتدا فیله مرغ را در (روغن زیتون، نمک و فلفل، 1 حبه سیر رنده شده) بخوابانید و ماساژ دهید تا مزه دار شود. کنار بگذارید تا کمی مواد به خورد فیله ها برود. در ظرف کوچکی 1 حبه سیر را با روغن زیتون ترکیب کنید تا مخلوط شوند. در ادامه نان تست را به صورت مربع های متوسط برش دهید و با کمک برس نان تست ها را چرب کنید. سینی فر را کاغذ روغنی بگذارید سپس نان تست ها را داخل سینی فر بچینید و برای 5 الی 10 دقیقه داخل فر  قرار دهید تا سوخاری شود.

روشهای دیگری برای سوخاری کردن نان وجود دارد شما می توانید برای این کار از مایکروویو ، توستر و یا حتی ماهیتابه استفاده کنید. در مرحله بعدی فیله مرغ مزه دار شده را با حرارت بالا در تابه سرخ کنید و این نکته را در نظر داشته باشید که حتما باید شعله گاز حرارت بسیار بالایی داشته باشد تا سینه مرغ به خاطر از دست دادن آب سفت نشود. پس از اینکه فیله ها را سرخ کردید می توانید فیله ها را به صورت نواری خرد کنید و یا اینکه به صورت مربعی خرد کنید. سعی کنید از کاهو پیچ استفاده کنید و اگر از کاهو معمولی استفاده کردید سعی کنید بیشتر از مغز کاهو استفاده کنید تا کاهو تیره نباشد. حال کاهو ها را به صورت متوسط خرد کنید بخیسانید تا تمیز شود. پس از اینکه تمیز شد آبکشی کنید و اجازه دهید تا آب آن خشک شود. کاهو را درون ظرفی که می خواهید سالاد را در آن سرو کنید بریزید سپس نان سوخاری را به آن اضافه کنید. مرغ خرد شده را به همراه گوجه گیلاسی روی سالاد سزار بگذارید. شما می توانید نصف فیله مرغ را با کاهو ترکیب کنید و نیمی دیگر را روی سالاد سزار تزیین کنید. سس سالاد سزار را روی سالاد بریزید و در ادامه نصف پنیر پارمزان را که نگه داشته اید را روی سالاد بریزید سپس سالاد را سرو کنید. میزان پنیر پارمزان و سرکه بالزامیک در این مرحله دلخواه است. 

نکات تکمیلی سالاد سزار :

  1. برای تهیه سس سالاد سزار از سس هزار جزیره نیز میتوانید استفاده کنید زیرا طعم خوبی را به سالاد شما خواهد داد.
  2. شما میتوانید به جای سیر تازه از پودر سیر استفاده کنید ولی سیر تازه چیز دیگریست.
  3.  خیار و هویج ترکیب رنگی سالاد سزار را تغییر میدهد و نباید از آنها استفاده کرد. 
  4. روی نان های تست خرد شده سس نزنید زیرا باعث نرم شدن  تکه های نان شده و تردی نان ازبین می رود.
  5. کاهو پیچ یا کاهوی رسمی مناسب ترین کاهو برای سالاد سزار است و باید آن ها را درشت تر خرد کنید. 
  6. سالاد را با دست و به آرامی مخلوط کنید. و در آخر پنیر پارمسان رنده شده را رویش بریزید.
  7. بسیاری از افراد سرکه بالزامیک را جداگانه روی سالاد می ریزند این کار کاملا سلیقه ای است.
  8. شما می توانید فیله ها را مانند مرغ سوخاری تهیه کنید. و یا اینکه مرغ را گریل کنید.
  9. با توجه به ذائقه خودتان میتوانید افزودنی های مناسب را به آن اضافه کنید.
  10. در صورتی که سرکه بالزامیک در دسترس نبود می توانید آب سیر ترشی را جایگزین کنید.
  11. در صورت دلخواه می توانید مقداری گردو هم خرد کرده و در روی سالاد بریزید.

نوش جان