توپک هویج و گردو

22:59 1401/11/4
121


مواد لازم:

نیم کیلو هویج رنده شده(۵عدد هویج متوسط )
شکر ۱ لیوان
کره ۱ قاشق غذاخوری(۵۰گرم)
یک قاشق چایخوری دارچین
نصف لیوان  گردوی خرد شده
یک بسته بیسکویت پتی بور خرد شده
پودر نارگیل به میزان لازم
 


طرز تهیه:

ابتدا هویج ها را کانل شسته و خشک و رنده کرده رو داخل ماهیتابه می ریزیم، کره،شکر ودارچین رو هم اضافه کرده روی حرارت ملایم میذاریم تا  وقتی شکر حل بشه وآب هویج کشیده ونرم شود هم میزنیم بعد از روی حرارت بر میذاریم کنار میذاریم تا سرد شود.


بعد سرد شدن هویج داخل کاسه بزرگی ریخته بیسکویت خرد شده و گردو را اضافه کرده، خوب ورز میدهیم تا باهم مخلوط شوند. بعد به اندازه گردو برداشته در دست گرد کرده و در پودر نارگیل میغلتونیم ودر ظرف سرو میذاریم.

نکته: این توپکها را میتوانید در مواد دیگر مانند پودر بادام، پودر گردو، پودر گل محمدی، ترافل و ... نیز غلتوند.

نوش جان