حبابهای خوراکی

22:45 1395/10/22
1272

زیبا و جذاب


مواد لازم:

پودر ژلاتین ۱ ق س

آب سرد ۲ ق س

رنگ خوراکی در صورت تمایل


طرز تهیه:

* بادکنک ها رو در اندازه های مختلف باد کرده و با نخ ببندید .
* نکته : سعی کنید ابعادشون متفاوت باشه تا قشنگ تر دیده بشن .
* برای اینکه کارتون راحت تر باشه از سیخ چوبی استفاده کرده و سر بادکنک ها رو با چسب نواری روی سیخ ها چسبونده و محکم کنید .
بذارید واضح تر توضیح بدم :
سیخ چوبی رو به انتهای بادکنک تکیه داده و با نوار چسب بهم وصل کنید .
* حالا پودر ژلاتین رو روی سطح آب بپاشید و اجازه بدین اسفنجی بشه .

* بعد بن ماری کنید . فرقی نمی کنه یا از مکروفر استفاده کنید و یا بخار کتری
* برای شکیل تر شدن بادکنک ها می تونید از اکلیل های ریز خوراکی هم استفاده کنید .
* یا حتی می تونید کمی رنگ بهش اضافه کرده و هم بزنید .
* بعد بادکنک رو به ژلاتین آغشته کنید .
* نکته : دمای ژلاتین خیلی مهمه : اگه سرد باشه سریع می بنده و نمی تونید باهاش کار کنید و اگه داغ باشه بادکنک می ترکه پس یه حد وسطی انتخاب کنید .
* نکته : اگه جدار ژلاتین کم بود می تونید دوبار اینکار انجام بدین تا ضخامت بادکن های ژله ای تون بیشتر بشه.
نکته : برای اینکه سطح کارتون تمیز باشه تا جاییکه امکان داره حبابهای روی بادكنك را از بين ببريد ؛
بعد یه بشقاب رو چرب کرده و بادکنک ها رو روی اون بچینید .
* بادکنک ها رو ۲۴ ساعت به حال خودش رها کنید تا کاملا خشک بشن

نکته : قسمتی که با روغن در تماس هست ممکنه خشک نشه بخاطر همین بعد از چند ساعت بادکنک رو برگردونید تا اون قسمت هم خشک بشه .
* بعد با یه چاقوی تیز بادکنک رو بترکونید .

نکته : برای اینکه کارتون تمیزتر باشه اول با نوک انگشت بادکنک رو کمی از ژلاتین آزاد کنید بعد بترکونید