دونات سیب و دارچین (بدون فر)

22:46 1396/12/1
510

مخصوص طرفداران ترکیب طعم های سیب و دارچین


مواد لازم برای 6 نفر:


سیب 2 تا 3 عدد متوسط
آرد ۲۵۰ گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
باترمیلک 50 میلی لیتر
شیر 80 میلی لیتر
شکر ۵۰ گرم
دارچین 1 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/2 قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن


طرز تهیه:


سیب ها را بشویید و با استفاده از دستگاه مخصوص یا یک چاقوی تیز  وسط سیب را دربیاورید. سپس سیب را حلقه حلقه کنید. پوست گرفتن سیب ها اختیاری است.
در کاسه ای آرد ، شکر، بکینگ پودر، دارچین، جوز هندی و نمک را بریزید و با قاشق خوب با هم ترکیب کنید. سپس یک عدد تخم  مرغ را که کمی هم زده اید به ترکیب آردی اضافه کنید. باترمیلک را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر سفتی حاصل شود. اکنون شیر را کم کم به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نسبتا شل و روانی بدست بیاید.
در ماهیتابه گودی به مقدار لازم روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. حلقه های سیب را یکی یکی داخل مایه خمیری فرو کنید تا خمیر دو طرف سیب را بپوشاند. سپس بلافاصله داخل روغن قرار دهید تا سرخ شود. به همین ترتیب تمام حلقه های سیب را در روغن سرخ کنید.
دونات سیب سرخ شده  را از روغن خارج کنید و روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود. سپس کمی پودر قند روی آن بپاشید و بصورت گرم نوش جان کنید.