نشاسته و آرد و نصف شکر را داخل تابه ریخته و شیر را کم کم به آن اضافه نموده و هم بزنید، تا یکدست شود. سفیده تخم مرغ را خوب بزنید تا کف کند و فرم بگیرد. در یک ظرف جداگانه، زرده تخم مرغ و وانیل را با هم زن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. نصف شکر را روی تخم مرغ بریزید و هم بزنید.
مخلوط شیر و نشاسته و آرد را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود. مخلوط سفیده و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.
مقداری از مخلوط شیر و نشاسته را روی تخم مرغ بریزید و مخلوط کنید. سپس آن را در شیر جوشبریزید وچند دقیقه روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. حال کره را اضافه کنید.
پودینگ را در ظرف مورد نظر بریزید و در یخجال قرار دهید تا خنک شود.
نکته:
برای جایگزین کردن نشاسته ذرت می توانید از نشاسته گندم استفاده کنید.