بیسکوییت زنجبیلی قلبی

22:26 1396/12/1
521

شیرینی مخصوص ولنتاین


مواد لازم برای 30 نفر:


کره نرم شده 125 گرم
شکر قهوه ای 75 گرم
شیره طلائی 115 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد سفید 375 گرم
آرد سلف ریزینگ 50 گرم
پودر زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری


طرز تهیه:


فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید و کف دو عدد سینی فر کاغذ مخصوص شیرینی پزی بندازید.
به کمک همزن برقی، شکر و شیره طلایی و کره را با سرعت متوسط بزنید تا مخلوط کم‌رنگ شود و سپس تخم‌مرغ زده شده را اضافه کنید.
آرد سفید را با آرد سلف ریزینگ مخلوط نمایید و آن را به همراه جوش شیرین و پودر زنجبیل الک کنید و به مخلوط کره و شکر اضافه نمایید و با استفاده از لیسک یا چاقوی پهن سر صاف مواد را کاملاً مخلوط کنید. پس از فرو بردن دست های خود در آرد، مواد را روی سطح آردپاشی شده بریزید و به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی‌که خمیر نرمی حاصل شود ورز بدهید.
خمیر را دو قسمت کنید و هر قسمت را به شکل دیسک گردی درآورید و داخل سلفون بپیچید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند و خمیر سفت شود.
خمیر را بین دو کاغذ روغنی یا سلفون به ضخامت 5 میلی لیتر باز کنید و دوباره به مدت یک ربع داخل یخچال بگذارید و بعد قالب بزنید.
خمیر را با کاترهای مخصوص قلبی قالب بزنید و داخل سینی فر به فاصله 3 سانتیمتر از هم بچینید.
بیسکویت‌ها را به مدت 12 دقیقه یا تا زمانی‌که به رنگ قهوه‌ای روشن درآیند بپزید. بگذارید کامل خنک شوند و با آیسینگ تزیین کنید.
نکته :
برای بار اول می‌توانید به راحتی مقدار مواد را نصف کنید. این بیسکویت زنجبیلی را می توانید در ظرف در بسته به مدت یک هفته نگهداری کنید.