سالاد تبوله عدس

22:21 1396/12/1
845

سالادی خوشمزه و پرخاصیت


مواد لازم برای 4 نفر:


عدس 200 گرم
پیازچه 1 دسته
گوجه گیلاسی 200 گرم
جعفری تازه 1 دسته
نعنای تازه 1 دسته
روغن زیتون بکر
لیمو ترش بزرگ 1 عدد


طرز تهیه:


عدس ها را بشویید و با مقدار مناسب آب و نمک بپزید. زمان پخت عدس بسته به نوع عدس و … می تواند بین 30 الی 60 دقیقه متغیر باشد. سپس عدس های پخته را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
پیازچه، جعفری و نعنا را به قطعات دلخواه خرد کنید و گوجه های گیلاسی را نصف کنید.عدس های پخته را با سبزیجات خرد شده مخلوط کنید و 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بریزید.
آب لیموی تازه را روی سالاد بریزید. به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه روی سالاد تبوله عدس بریزید؛ سپس این سالاد مقوی، پرخاصیت و خوشمزه را سرو کنید.