بورک اسفناج

17:38 1396/11/28
272

پیش غذایی شیک و خوشمزه مناسب برای مهمانی های خاص


تبلیغات

طرز تهیه:

براي بورك اسفناج ، نيم كيلو اسفناج رو خورد كردم تو قابلمه گذاشتم ابش كه رفت روغن ريختم با دوتا قاشق پياز داغ 
٥تاحبه سير رنده كردم توش. نمك و فلفل زدم و خاموش كردم


يه كم از گرما كه افتاد يك بسته پنير خامه اي دويست كرمي رو ريختم توش و  هم زدم. يه كمي هم گردو
يك بسته خمير يوفكا بگيرين من هميشه مارك ٩٥٩٥ ميگيرم عاليه. دو قاشق ماست و صد گرم كره رو قاطي كردم 
با برس روي خمير زدم و يه قاشق از اسفناج ريختم ر رول كردم و بقچه كردم
زرده و زعفرون رو قاطي كردم و با برس زدم روي بورك ها و كنجد سياه ريختم
توي سيني فرچيدم و تو دماي ١٨٠درجه تا وقتي كه طلايي شه